親子好去處 #西九Friends with you

#親子好去處 #西九Friends with you

旅發局與國際知名藝術家合作,於尖沙嘴太空館外牆,以及西九文化區藝術公園設置的大型微笑裝置藝術「Friends With You」。我地一家都去左la!! 

今日一朝早陽光唔勁,我哋唔算好熱,快閃甘打下卡。我哋係vip section入,所以人唔太多,打完卡我地拎埋紀念品就走了。

26-09-2021

影片

https://youtu.be/rUXOtEpEOBY

Friends with You 期間限定!

日期:9月23日至10月14日

Man Man Diary

🎹follow my ig

https://instagram.com/diarymanman

🎹follow my fb

https://www.facebook.com/diarymanman

#親子遊 #manman親子遊 #親子好去處 #文化#香港 #西九文化區 #Friendswithyou

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s