送給godmother的一份聖誕禮物

今個聖誕將會係細佬Jordan既BB領洗。為左隆重感謝佢既godmother Tiffany, 我地去左尖沙咀99ml 親手調製一支香水俾佢。

今次體驗新鮮難忘,我一向喜歡diy,不過我系第一次由調配到組裝個人專屬既diy香水。店舖以星空為主題,令我想起童年時的卡通星鬥士星矢。

一共15種香味供調配,不同比例不同配搭, 變成獨一無二嘅氣味。整個過程都可以親手參與調配,最貼心係仲可以現場鐳射雕刻,為你既作品添上名字/字句,非常適合送禮和送給最愛的自己。

過程非常簡單,首選我選了三隻味道,我選擇了茉莉花丶鳶尾花及小蒼蘭調配香水。因應份量自己倒入香水瓶內,調至滿意的味道,然後由調配香水的香調到入樽包裝,自己一手包辦,便製成了專屬香水。最後,利用鐳射打印打名字刻在香水瓶。我刻了代母的名字及寫上了Merry Christmas 2019 希望佢記得這一年既聖誕。

除咗自由配搭之外,仲可以選擇十二星座系列, 由專業調香師調配,每個香水樽裏面都有立體星座符號。

除左diy香水,仲可以訂造婚宴回禮禮物,有不同size及價格任君選擇。

希望Jordan既代母喜歡呢份禮物la!

May the Lord bless you and keep you❤️

99ml香水專門店

旗艦店地址:九龍尖沙咀加連威老道231
營業時間:星期一至日12:00-21:00

分店地址:尖沙咀漆咸道南87-105號百利商業中心地庫41號舖
營業時間:星期一至日15:00-20:00

電話:2295 6333
whatsapp :
 6995 5995

#99ml #mecury

更多寶寶成長資訊,可到我的FB專頁 Man Man Diary

*歡迎電郵聯絡試用產品或出席活動:diarymanman@gmail.com*

My Facebook專頁: Man Man Diary

My Instagram: diarymanman

facebook pic

駐站Blogger :

親子王國 BK MilkEsdlife 靚太club 24parent/Oh!爸媽升小PortfolioMamibuy媽咪幫 PressLogic 親子日常 親子集合#TagmumShe.comBeauty Exchange.comWeshareUblog

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s