點心到!

新店開張,見價錢吾貴,抱住一試無妨既心態,點知我叫既點心都係好味既!非常值得推介!

店舖前身係Sense,Sense搬左去澳牛對面。以前Sense系開放式茶水間,坐位非常寬敞,而家點心到可能因為需要更大的廚房,所以坐位不算多,舒適度都還可以。不過最緊要係點心好味,服務態度都非常好,感覺很親切!

由於新開張,每人送一粒燒賣/蝦餃,另外like facebook 專頁仲可以免茶介。

全店最可愛點心應該系呢個卡通流心芋蓉包。有外表亦有內涵,芋蓉味道易入口,味道不會太濃,都啱小朋友食。

跟著推介抵食既籠仔金銀蒜海蝦飯❤️ $36好抵食。

黑蒜螺片焞肉排湯,湯都足料,好想飲多d。

其他點心都系唔錯既。

⭐️Man Man 評語⭐️

係佐敦飲茶好難搵好味既,點心到價錢親民又高質!黎開佐敦一定要過黎試下!

點心到

油麻地廟街286-298號華志大廈地下6-8號舖

電話:5423 7079

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s