喜歡雞湯的看過來~

行經過見到有新店所以試下,大部分顧客都係食雞湯翅,所以我點了個石窩雞湯翅米缐,老公就要藥膳醉雞刀削麵。

雞湯足料,味道洽好,不會太濃或太淡,喜歡湯或者有煲湯既你一定會嘗到呢d系真系煲出黎既湯。雞份量同味道都可以,仲有翅同金華火腿,米缐因為吸到d湯味,所以絕對會食得哂佢。甘既價錢都算抵食。由於係石窩上,熱騰騰,所以侍應傳餐時自己都要小心。

至於藥膳醉雞呢,醉雞不過不失,刀削麵較米線可囗,藥膳麵只是碗上,相比石窩雞湯翅就有點遜色。

⭐️Man Man 評語⭐️

雞湯真材實料且應該冇落味精,石窩奉上熱度十足,非常難得!值得一試!

更多寶寶成長資訊,可到我的FB專頁 Man Man Diary

樂湯雞麵館 (佐敦店)

九龍佐敦庇利金街61號地舖

Tel: 2382-2298

*歡迎電郵聯絡試用產品或出席活動:diarymanman@gmail.com*

My Facebook專頁: Man Man Diary

My Instagram: diarymanman

facebook pic

駐站Blogger :

親子王國 BK MilkEsdlife 靚太club 24parent/Oh!爸媽升小PortfolioMamibuy媽咪幫PressLogic 親子日常 親子集合#TagmumShe.comBeauty Exchange.comWeshareUblog

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s