石燒上的牛肉

神石焼きビーフステーキ專門店以自助形式營業。一入門口,以喺自動販賣機選擇肉類,旁邊有職員協助付款後等電子牌震動就可以自取。

最驚喜係價錢已包括自助區內沙律、白飯、味噌湯,任食

價錢大眾化既入門有$80神石美國牛扒,最貴的有$295 日本A5 黑毛和牛

我選了300g的神石美國牛扒$115老公就要300g既IBP牛隔肌。

牛肉放在熱石上任你按自己喜好燒,醬汁可以到自助區內添加。今次試既兩款牛都非常美味感覺IBP牛隔肌味道較濃下次一定會黎試其他

⭐️Man Man 評浯可以自己動手又會燒得好味真系好掂一定再幫襯

神石焼きビーフステーキ專門店
地址: 油麻地碧街35號地鋪
電話:6652 8897

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s