Man Man 隨意吃:小籠家族(親民抵吃的上海菜)

小籠家族由於價錢親民,所以平日都有吾少人光顧,假日系一定要等位。

店內裝修極具中國風,木枱木凳加上中國風音樂,上班族午餐時間過黎可以減下壓。

特別細心系有張長椅俾你外賣等候時坐下。

我今次系午飯時間黎光顧既,12:00入座,人流未多,所以可以慢慢享受。

午餐算抵吃,麵加小食只系$58。担担麵同春卷熱度OK的,如果喜歡辣要叫佢加辣呀,呢個價錢算系OK。

芝麻胡椒大餅外䐄內足料,值得一試!

紅油抄手味道都吾錯!

上海粗炒同酸辣湯不過不失!

店內有茶葉買

⭐️Man Man 評語:價錢親民,食物又夠熱,加上有中國情調裝修及音樂陪伴,黎開佐敦真系要一試!

更多寶寶成長資訊,可到我的FB專頁 Man Man Diary

小籠家族

佐敦上海街62號地下1號舖

電話:27879397

***邀稿/出席活動:diarymanman@gmail.com***

Facebook專頁: Man Man Diary

Instagram: diarymanman

Email: diarymanman@gmail.com

Website: www.manmandiary.com

===== Man Man Diary Channel=====

Facebook  Instagram  Blog
BK Milk Ohpama.comMamibuy親子集合#tagmum Beauty Exchange
PressLogic Mami親子日常  ESDLifeShe.comU BlogWeShare 

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s