Man Man 隨意吃:吉利尼 (有BB餐椅)

行經過恆豐中心見到有間小店,而我同老公都好喜歡新加坡野,所以去試一下。

店裏面坐位算系舒適,值得一讚系佢提供ikea BB餐椅,不過可惜我地無帶呀女黎。

系收銀處點餐之後就可以坐低等派餐。

我同老公都點左海南雞叻沙,可惜系多士賣唒。飲品可以加$升級。老公飲波蘿梳打,我飲美綠恐龍。波蘿梳打吾錯,恐龍就甜左d….

我覺得海南雞叻沙味道OK,勝在夠熱!呢個價錢都差唔多。

⭐️Man Man 評語:系佐敦區搵到間可以帶BB慢慢食而又吾系貴都算系難,所以我會繼續幫襯架。

更多寶寶成長資訊,可到我的FB專頁 Man Man Diary

吉利尼 Killiney

佐敦彌敦道216-228號恆豐中心低層地下15-16號舖

電話:2194-6808

***邀稿/出席活動:diarymanman@gmail.com***

Facebook專頁: Man Man Diary

Instagram: diarymanman

Email: diarymanman@gmail.com

Website: www.manmandiary.com

===== Man Man Diary Channel=====

FacebookInstagram Blog
BK MilkOhpama.comMamibuy親子集合#tagmumBeauty Exchange
PressLogic Mami親子日常ESDLifeShe.comU BlogWeShare

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s